Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2013 17:12 - С КОГО СИ ПОДХОЖДАМЕ?/ЛУНА В БЛИЗНАЦИ И РАК?/
Автор: zaira Категория: Забавление   
Прочетен: 2572 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.10.2013 18:13


ЛУНА В БЛИЗНАЦИ  Любовта за вас е прекрасна,забавна  игра,
която ви дава жизненост и ентусиазъм и ви зарежда творчески.
Известно е,че вие гледате с лекота  на вашите любовни  афери и имате един свой собствен и оригинален стил на флиртуване и  предизвиквате възхищение във всеки,който ви опознае.Със сигурност не можете да се наречете верен партньор,защото притежавате способността бързо да се отегчавате и да попадате в раздвоение на чувствата.Привърженици сте на тезата,че човек се влюбва многократно в своя живот и голямата любов не е една.Затова успявате лесно да обърнете страница,когато установите,че една връзка е към своя край.
Перфектен партньор за вас е този,който преди всичко ще бъде ваш приятел за да общувате.Искате човекът до вас да "говори" първо на ума и после на сърцето ви.
ВАШАТА ПОЛОВИНКА: хора,които принадлежат към зодиакалния знак на Везни,Близнаци и Водолей или Луната им се намира в тези зодии.

ЛУНА В РАК Любовният ви живот е изпълен с романтика,нежност и преувеличена чувствителност.Не обичате да сменяте сексуални партньори и в живота търсите нещо стабилно с щастлив край.Търсите любовта от приказките,където въпреки трудностите,историята завършва щастливо.Във вашите връзки се обвързвате прекалено бързо,но не забравяте лесно.Показвате голямо разбиране в чувствата на партньора си,обграждате го с прекомерно внимание и грижи и доказвате любовта си с думи и дела.За вас еротичният партньор  е и вашето семейство и му се отдавате преданно и безрезервно.Перфектен за вас е този,който ще ви освободи от всички съмнения и страхове.
ВАШАТА ПОЛОВИНКА: хора,които принадлежат към зодиакалния знак на Рак,Скорпион и Риби или Луната им се намира в тези зодии.


 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaira
Категория: Забавление
Прочетен: 73317
Постинги: 31
Коментари: 2
Гласове: 21
Спечели и ти от своя блог!